Doiniţa Oancea, vacanţă pe litoralul românesc. Cum arată artista la plajă?

Citeste tot despre:

, , , ,

S-a relaxat o săptămână la mare, iar acum se simte pregătită să revină în forță la muncă. Îndrăgita actriţă Doinița Oancea a preferat să-și petreacă sejurul estival pe litoralul românesc.

Doiniţa Oancea, în vacanţa de pe litoralul românesc

Vara fără mare nu are farmec, este de părere frumoasa vedetă, motiv pentru care aceasta nu a putut să stea departe în acest sezon de destinația preferată: „Am fost într-o vacanță de relaxare pe litoralul românesc. Vara fără mare ar fi tristă. Am venit să-mi încarc bateriile pentru că mă așteaptă o perioadă încărcată, cu filmări la «Fructul oprit», pentru sezonul al doilea, dar va trebui să mă ocup și de atelierele mele: «Dilo’s» și de cel cu rochii de mireasă, unde lucrez împreună cu prietena mea Olga“.

Principiile în care crede cu tărie au ajutat-o pe frumoasa actriță să câștige simpatia publicului. Alături de nume mari ale filmului și teatrului românesc, ea a jucat în mai multe filme şi seriale româneşti, printre care prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone, „Fructul oprit“.

„Cred că secretul vine din interior. Cred că aerul inocent vine de la cum mi-am construit personalitatea: curat și fără să-mi doresc succesul cu orice preț. Am principii sănătoase și, probabil, asta ajută. Și sunt copilăroasă“, se descrie Doinița Oancea.INAPOI LA PRIMA PAGINA