Doliu în familia lui Jacques Chirac

Una dintre fiicele fostului președinte francez a suferit un atac de cord, la vârsta de 58 de ani.

Chirac
Jacques şi Bernadette Chirac, răvăşiţi de durere la înmormântarea fiicei lor.

Laurence Chirac, fiica cea mare a lui Bernadette și a lui Jacques Chirac, s-a stins pe patul spitalului Necker din Paris, pe 10 aprilie. Medicii au încercat manevre de resuscitare, însă totul a fost în zadar.

De-a lungul vieții, Laurence a ajuns de mai multe ori pe mâna psihiatrilor, după mai multe accese anorexice şi suicidale provocate de un psihic slăbit de o meningită suferită în copilărie. Tocmai de aceea, ea a fost ținută departe de atenția publicului și a apărut doar ocazional alături de părinții săi. Bunăoară, Laurence a fost prezentă la ceremonia de predare a puterii între fostul președinte francez François Mitterrand și tatăl ei, Jacques Chirac, în mai 1995, și la aniversarea a 80 de ani de viață a tatălui său, în noiembrie 2012, când renumita publicație franceză „Paris Match“ a realizat un amplu reportaj împreună cu toată familia Chirac.

13006517_1714081125537760_995322213026551891_n

„Laurence este drama vieții mele”, mărturisea cu tristețe tatăl ei în acel material de presă.

Laurence Chirac, fiica cea mare a lui Bernadette și a lui Jacques Chirac, s-a stins pe patul spitalului Necker din Paris, pe 10 aprilie. Medicii au încercat manevre de resuscitare, însă în zadar.

De-a lungul vieții, Laurence a ajuns de mai multe ori pe mâna psihiatrilor, după mai multe accese anorexice şi suicidale provocate de un psihic slăbit de o meningită suferită în copilărie.

Jacques Chirac, astăzi în vârstă de 83 de ani, a fost preşedintele Franţei în perioada 1995-2007, şi împreună cu soţia lui, Bernadette, mai au o fiică de 54 de ani, Claude.

Citeşte şi:

Jacques Chirac, străin la Élysée. Află totul despre cunoscutul președinte francez!

Din păcate, fostul președinte francez Jacques Chirac suferă de Alzheimer, ceea ce îl face să uite şi bătăliile politice, şi luptele maritale, ba chiar şi condamnarea sa la închisoare cu suspendare pentru deturnare de fonduri publice, abuz de incredere şi conflict de interese, din perioada în care era primar al Parisului. Şi, cel mai trist, uită adesea că este bunicul lui Martin Rey-Chirac, băiatul lui Claude cu judokanul Thierry Rey.

funeralii Chirac

Iată câteva fotografii de familie cu Laurence Chirac.INAPOI LA PRIMA PAGINA