Dragoș Bucur părăsește echipa „Visuri la cheie”. Iată motivul

După patru sezoane în care a adus bucuria și speranța unor familii greu încercate de viață, actorul renunţă la formatul în care s-a implicat.

Ne-am obişnuit să-l primim în casele noastre cu un format atipic, care îmbină caritatea cu design-ul. După patru sezoane, însă, Dragoş Bucur (40) se retrage din prim-planul televiziunii.

Acesta se va dedica în continuare proiectelor din cinematografie, le pregătește noutăți și lansări fanilor săi, dar rămâne și un apropiat al emisiunii „Visuri la cheie”, spun reprezentanții Pro TV. Aceștia nu au anunțat încă numele noului prezentator al reality show-ului de pe Pro TV.

„Visuri la cheie este cel mai lung proiect de televiziune în care am fost implicat vreodată și îmi va rămâne întodeauna aproape de suflet. Le mulțumesc colegilor din echipă pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, și mă refer în primul rând la oamenii lângă care am petrecut aproape un an, dacă pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane: regizorii, operatorii, sunetiștii, scenariștii, producătorii, costumierele, make-up artiștii, șoferii și, nu în ultimul rând, colegii arhitecți”, spune Dragoş Bucur.

„Mi-a plăcut mult și sunt mândru că am făcut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra României adevărate, cu bune și cu rele, și m-a ajutat să îmi găsesc câțiva prieteni adevărați. Dar adevărul este că sunt în primul rând soț și tată, apoi actor, producător de cinema începător, puțin pedagog și abia apoi om de televiziune, și aș vrea să revin la această ierharhie în viața mea. Iar pentru cârcotașii care nu lipsesc niciodată din viața noastră: DA, ‘”Visuri la cheie” chiar este pe bune!”

Echipa „Visuri la cheie”: Dragoş Isăcescu, Adela Pârvu, Dragoş Bucur, Omid Ghannadi şi Alina Vîlcu

Puțină lume știe că Dragoș Bucur suferă de diabet, afecțiune care îi provoacă disconfort în viața de zi cu zi, ceea ce ar putea fi un motiv serios pentru care actorul şi-ar dori să aibă un program mai relaxat.

Filmările pentru sezonul cinci „Visuri la cheie” vor începe în această primăvară cu un nou prezentator, care va fi anunțat în curând.INAPOI LA PRIMA PAGINA