Dressing-ul lor valorează mai mult decât casa noastră! Ce piese WOW nu le lipsesc din garderobă acestor dive?

Îndrăznește să tragi o privire la toate minunățiile care există în dressing-ul unora dintre cele mai frumoase și mai glamour femei din lume! Vedetele ne-au invitat la un tur privat, ca să le admirăm garderoba absolut spectaculoasă!

Jennifer Lopez

Deține o încăpere plină numai cu blugi!

O divă absolută cu cheltuială vestimentară se ține! Nici nu ne imaginam altfel! Iar pentru numeroasele ei achiziții fashion, JLo și-a comandat un dressing format din mai multe încăperi. Cu alte cuvinte, Jennifer deține un fel de apartament compartimentat pe încăperi spațioase, pline cu pantofi, haine, bijuterii, etc. Și toate aceste camere sunt incluse în vila divei, bineînțeles.

In style!

Nu-i de mirare că Lopez a permis accesul presei în dressingul ei! Are cu ce se lăuda! De la încăperea destinată exclusiv încălțărilor, unde Jen probează stiletto marca Manolo Blahnik înainte de a se decide cum să iasă în lume, până la un adevărat departament de jeanși. Da, da, artista are o cameră întreagă numai cu blugi!

Rochia care a transformat-o în style icon!

Dar piesa de rezistență trebuie să fie rochia Versace, pe care diva a purtat-o la Grammy 2000 și care a provocat o adevărată isterie în rândul admiratorilor ei. De fapt, este ținuta care a transformat-o instant într-un style icon! Și chiar că înțeleg de ce…INAPOI LA PRIMA PAGINA