După ce s-au certat, Iulia Albu şi Raluca Bădulescu vor prezenta un show împreună

Înregistrarea în care Raluca Bădulescu o punea la punct pe Iulia Albu, după ce i-a oferit un trofeu Bau, a devenit viral pe internet. Totuşi, cele două par să fi trecut peste diferende, de vreme ce au fost ofertate să prezinte acelaşi show la Kanal D.

Iulia Albu Raluca Badulescu Bravo, ai stil

Surpriză, surpriză în grila de toamnă a postului Kanal D. Turcii aduc în România formatul „My Style Rocks”, care va fi prezentat ca „Bravo, ai stil!”, un show în care mai multe reprezentate ale sexului frumos vor concura pentru premiul de 100.000 de lei şi pentru o posibilă carieră în televiziune.

Cum era de aşteptat, din juriu va face parte Iulia Albu, fashion editorul de la „Wow Biz”, care va da, şi de această dată, verdictul de bine sau prost îmbrăcată.

Surpriza cea mare o reprezintă prezenţa în juriu a Ralucăi Bădulescu, cea care, destul de recent, a atacat cunoştinţele Iuliei Albu în momentul în care aceasta i-a oferit trofeul Bau.

De altfel, Raluca Bădulescu a fost întotdeauna o persoană vocală, extravagantă, lipsită de complexe, dar şi foarte sinceră şi tenace. Calităţi pe care, iată, va avea şansa să le etaleze şi în noul show de la Kanal D.

„Sunt sigură că va fi cel mai grandios show ever! De abia aştept!”, a spus ea. „Va fi o competiţie foarte strânsă pentru că în România se pune foarte mult accent pe frumuseţea fizică, pe hainele pe care le purtăm.”

„Poti să te îmbraci cu stil chiar dacă nu ai bani, un singur accesoriu puternic te poate scoate din anonimat. Sunt conştientă că în timpul show-ului orgoliile îşi vor spune cuvântul, fetele îşi vor scoate ghearele atunci când se vor simţi puse în pericol de prestaţia contracandidatelor. Ce le sfătuiesc pe concurente este să aibă încredere în ele însele şi în alegerile pe care le vor face, pentru că stilul ţine mai degrabă de atitudine”, spune Raluca Bădulescu.

Celor două li se va alătura Maurice Munteanu în juriul „Bravo, ai stil!”.

Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA