E oficial: Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones nu mai divorţează!

Citeste tot despre:

Vestea la care toată lumea spera şi pe care Michael Douglas ne-a tot dat de înţeles că o vom auzi la un moment dat a fost confirmată aseară, de splendida apariţie a cuplului, la cea de-a 41-a ediţie a Chaplin Award Gala

Nu e prima dată când apar împreună pe covorul roşu după perioada agitată prin care a trecut căsnicia lor. Dar e prima dată când arborează steagul alb, dând limpede de înţeles că în casa lor lucrurile au intrat din nou pe un făgaş luminos. Căci Michael (69) şi Catherine (44) au păşit zâmbitori şi ţinându-se de mână la evenimentul desfăşurat în New York. Au renunţat la divorţ, salvându-şi cei 14 ani de căsnicie, din care au rezultat şi doi copii, Carys şi Dylan.

Faimosul cuplu a intrat în perioada de criză anul trecut în vară… Şi, paradoxal, tocmai când trebuiau să fie mai uniţi, atunci au întâmpinat probleme. Căci mariajul lor a avut de suferit exact când Michael s-a luptat cu cancerul, ulterior presa americană scriind că Zeta-Jones suferă, pe de altă parte, de sindromul bipolar. Cert este că, la capătul acestor îndelungate luni grele, cele două staruri au scos-o la capăt, întocmai cum ne-a asigurat de mai multe ori Michael. Actorul a declarat nu o dată că amândoi se străduiesc să facă lucrurile să funcţioneze din nou şi că totul va fi bine.

Foto: WENNINAPOI LA PRIMA PAGINA