Eddie Murphy, tată pentru a … noua oară!

Nu este o glumă! Eddie Murphy urmează să devină tată pentru a noua oară!

eddie murphy paige
Sunt împreună de patru ani

Celebrul comediant a stabilit, probabil, un nou record! Actorul în vârstă de 54 de ani tocmai a anunțat că el și iubita sa, blondina Paige Butcher, urmează să devină părinți. ”Suntem fericiți să vă anunțăm că așteptăm un copil, care va veni pe lume în luna mai a anului viitor”, au declarat cei doi, ieri, prin intermediul unui purtător de cuvânt.

Paige Butcher este în culmea fericirii, având în vedere că după patru ani de relație i-a putut oferi lui Eddie primul copil al cuplului. Eddie, pe de altă parte, este deja învățat cu emoția unui nou bebeluș în viața sa, având nu mai puțin de alți opt copii, cu femei diferite.

Cât despre ceilalți copii ai actorului, Murphy și fosta soție, Nicole Mitchell, sunt părinții a cinci dintre ei: Bria (25), Myles (22), Shayne (21), Zola (15), Bella (13). Pe lângă aceștia, actorul mai are un fiu de 26 de ani, pe nume Eric, cu fosta lui iubită, Paulette McNeely.

Și Christin, în vârstă de 25 de ani, este copilul lui Eddie, provenind din relația cu fosta iubită Tamara Hood.

Și probabil cel mai discutat caz din viața actorului a fost nașterea micuței Angel, în urmă cu opt ani, în urma relației cu celebra cântăreață, Mel B.INAPOI LA PRIMA PAGINA