Ei au au fost acuzați că și-au uitat familia după ce au devenit faimoși!

Celebritatea nu este un lucru ușor de asumat, motiv pentru care unora le-a fost greu să realizeze cine au fost și cine au devenit. Mai mult de atât, unii au fost acuzați că și-au renegat rădăcinele și că ”au uitat” de unde au plecat.  Haideți să aflăm cine sunt starurile în cauză!

Jennifer Aniston, o fiică ingrată?

Când Jennifer Aniston s-a căsătorit cu Brad Pitt în anul 2000 marea absentă a evenimentului a fost chiar mama miresei, Nancy Dow. Se pare că aceasta a fost alegerea lui Jennifer având în vedere că ea și mama sa avusese în trecut un conflict puternic mocnit de la faptul că Nancy a dat un interviu presei, fără știrea lui Jennifer, imediat ce fiica sa devenise faimoasă.

Click pe următoarea!

Carole Middleton – are „aere„?

Nu că în cazul ei am putea vorbi despre ”celebritate dobândită”,  dar totuși… Aparent, rudele sale au acuzat-o pe mama lui Kate Middleton de faptul că și-ar fi uitat originile de când fiica sa s-a căsătorit cu viitorul rege al Marii Britanii. Verișoara sa a declarat pentru DailyMail că mai nou Carole se crede mai presus de Regină și că acum ”se rușinează” cu rudele sale.

Kris Jenner – e ocupată să-și umple conturile

Cam aceeași situație și-n cazul lui Kris Jenner. Sora acesteia, Karen Houghton, a acuzat-o că și-a luat nasul la purtare de când a devenit celebră. Se pare că, relația celor două s-a răcit de când conturile mamei fetelor Jenner și Kardashian s-au rotunjit.

LaToya Jackson – geloasă pe succesul fratelui său

Bine, LaToya nu a înregistrat un cine știe ce succes, dar putem spune că la un moment dat cântăreața uitase că între ea și Michael Jackson există o legătură de sânge și nu s-a sfiit să spună diverse lucruri răutăcioase la adresa fratelui său.

Kate Hudson – are un ”alt tată”

Un alt ”scandal în familie” care a ținut primele pagini ale ziarelor a fost cel dintre Kate Hudson și tatăl său biologic, Bill Hudson. Acesta din urmă și-a acuzat fiica de ”vedetism”. Ba mai mult, Bill a scos o carte în care vorbește despre adevărata față a fiicei sale. Din păcate, acest lucru a lăsat-o rece pe celebra actriță care a mărturisit în nenumărate rânduri că omul căruia îi spune tată este actorul Kurt Russell, partenerul din ultimii 20 de ani ai mamei sale, Goldie Hawn.INAPOI LA PRIMA PAGINA