Ei și-au înșelat soția cu colega de platou!

Au amestecat utilul cu plăcutul, au încălcat jurămintele de nuntă și au depășit limita decenței. Și totul pentru că n-au rezistat tentației de-a avea o aventură cu frumoasa lor colega de platou.  

Richard Burton

Legendarul actor a întâlnit-o pe superba Elizabeth Taylor la filmările peliculei Cleopatra, în 1963. Unul dintre colegii lor a declarat, la un moment dat, că cei doi actori continuau să se sărute pe platourile de filmare chiar și după ce regizorul le spunea că s-a încheiat filmarea.

Problema – nesemnificativă, de altfel, pentru ei – era că Burton era însurat, la acea vreme, cu Sybil, iar Elizabeth era măritată cu Eddie Fisher, tată lui Carrie Fisher. Dar asta nu i-a împiedicat pe amorezi să-și vadă bine-mersi de amorul lor nebun, să divorțeze de partenerii pe care-au aveau și să se căsătorească unul cu celălalt.

Astfel, ei și-au unit destinele în 1964, au divorțat în 1974, după care au mai dat o șansă mariajului, în 1975, dar fericirea lor conjugală n-a durat, a doua oară, mai mult de un an.INAPOI LA PRIMA PAGINA