Elena Băsescu îşi duce azi fetiţa acasă

Fiica preşedintelui va fi externată în cursul zilei de azi, cea mai mică membră a familiei Băsescu, Sofia Anais, urmând să petreacă prima ei zi acasă.

Vânzoleală mare în faţa Spitalului Universitar, unde jurnaliştii aşeaptă s-o vadă ieşind, în această după-amiază, pe Elena Băsescu cu fetiţa în braţe.

Până atunci, ea a postat deja o fotografie pe Facebook cu soţul ei, Bogdan Ionescu, ţinând-o în braţe pe Sofia Anais.

„La un an de la căsătorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru că pe 17 septembrie se sărbătoreşte Sfânta Sofia şi trebuia să nasc în jurul acestei date. Dar este şi un nume cu o semnificaţie foarte puternică pentru familia noastră, Sofia a fost bunica tatălui meu, pe care a iubit-o foarte mult. Iar Anais este un nume care i-a plăcut foarte mult lui Bogdan. Numele de familie al fetiţei noastre dragi va fi Ionescu-Băsescu. Totul s-a petrecut mult mai repede decât ne aşteptam cu toţii, dar îi mulţumesc bunului Dumnezeu că Sofia şi eu suntem bine. Asta şi datorită personalului de la Spitalul Universitar, o echipă medicală cu adevărat profesionistă. 

Vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de încurajare, urări de bine pentru mine şi pentru fetiţă şi mi-au fost alături în aceste momente“, a fost mesajul tinerei mămici

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit pe 1 septembrie 2012.

Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA