Elena Băsescu s-a căsătorit civil

Fiica lui Traian Băsescu este deja femeie măritată în acte. Ea şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit civil în această dimineaţă la primăria sectorului 2.

Primul care a ajuns la starea civilă a fost mirele, Bogdan Ionescu, alias Syda. În acel moment, în faţa primăriei sectorului 2 erau strânse mai multe persoane, simpatizanţi, dar şi contestatari ai lui Traian Băsescu, care au început să scandeze numele preşedintelui.

La scurt timp, a sosit şi Elena Băsescu, la braţul tatălui său şi alături de mama sa, Maria Băsescu. Când familia prezidenţială a coborât din maşină, mulţimea a început să se agite: în timp ce unii scandau lozinci antiprezidenţiale, alţii au venit să-i felicite pe miri şi să le ofere flori.

Ceremonia a fost oficiată de primarul Neculai Onţanu şi a durat aproximativ zece minute, la eveniment asistând vreo 30 de persoane.

Elena Băsescu era îmbrăcată cu o rochie roz fane, iar Bogdan Ionescu purta un costum gri închis. Ea avea un mic buchet din flori roşii, iar el avea o floare roşie în buzunarul de la piept al sacoului.

La ieşirea din sediul primăriei nu a fost cadrul specific nunţilor în România: nu a fost nici tunelul de flori, nici fotografie pe treptele primăriei, nici muzică sau urări.

În zonă, câteva zeci de poliţişti şi jandarmi au format un cordon în faţa mulţimii, iar traficul rutier pe alea din faţa primăriei a fost întreruptă. Ziariştii n-au avut acces în sediul primăriei.

Ceremonia religioasă urmează să aibă loc la ora 18.00, la Biserica Sfantul Spiridon cel Nou, iar petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, unde sunt aşteptaţi să sosească peste 600 de invitaţi.

Foto: captura Pro TVINAPOI LA PRIMA PAGINA