Ellen DeGeneres și Portia divorțează? O actriță celebră a intervenit în mariajul lor

Potrivit publicației americane, National Enquirer, gazda talk show-ului de 59 de ani s-ar fi îndepărtat de cea care îi este soție de mai bine de 8 ani. Deși par foarte îndrăgostite, afișându-se mereu de mână pe la evenimente, se pare că în realitate lucrurile nu mai stau deloc așa între Ellen DeGeneres și Portia de Rossi.

Ellen și Portia formează un cuplu de mai bine de 8 ani, însă mariajul lor atârnă acum de un fir de ață.

Ce ar fi intervenit în mariajul lor fericit, sau mai degrabă cine? Se pare că o altă actriță cunoscută, de 42 de ani, este mărul discordiei. Mamă a doi copii, Drew Barrymore și Ellen au devenit foarte apropiate de când fac o echipă pentru emisiunea TV First Dates, în care Ellen este producător, iar Drew narator. Așa că Portia, 44 de ani, simte că în ultima vreme relația sa cu Ellen s-a răcit considerabil.

Drew Barrymore este cauza problemelor din mariajul lui Ellen cu Portia.

Pentru a înrăutăți și mai tare lucrurile, Drew, despre care se zvonește că ar avea o relație cu co-starul său Ellen Page, a recunoscut recent că este bisexuală:  „Dacă îmi plac femeile din punct de vedere sexual? Da. Normal. Cred că o femeie împreună cu o altă femeie formează un cuplu frumos.” Ba mai mult, conform revistei US Magazine, în 2007 Jane Pratt, fostă redactoră a revistei Jane, spunea că ea și Drew Barrymore au făcut sex. 

Ellen și Drew s-au apropiat prea mult în ultima vreme.

În urma acestor întâmplări, un apropiat al Portiei a declarat pentru Enquirer: „Portia se simte amenințată de relația lui Ellen cu Drew. Legatura emoțională este evidentă și Portia se simte complet dată la o parte.”

De când s-a despărțit de fostul soț și s-a mutat în LA, Drew a fost în mod constant la show-ul lui Ellen. „Au același simț al umorului dezvoltat și râd ca niște nebune la glumele celeilalte”, a adaugat sursa tabloidului. Portia este mult mai serioasă și este ca și cum cele două vorbesc o limbă nerostită pe care ea nu o cunoaște.” Vestea vine după mai mulți ani de relație cu năbădăi, iar căsătoria de 8 ani a lui Ellen cu Portia se spune că ar sta agățată de un fir de ață.

Foto: Arhiva OK, Captură Ellen Show



INAPOI LA PRIMA PAGINA