Eticheta Casei Regale. Ce reguli (absurde) trebuie să respecte Prințesele, Ducesele și Regina

Cine nu-și dorește să fie Prințesă, să poarte ținute spectaculoase și bijuterii prețioase? Însă statutul regal nu presupune doar atât, ci și un set de reguli de la care Kate Middleton, Regina Marii Britanii și, mai nou, Meghan Markle nu trebuie să se abată. Iată care sunt!

Poșeta are un rol bine stabilit

Kate poartă, de cele mai multe ori, un clutch, care nu poate avea decât două roluri – să fie poziționată pe lateralul corpului, ținută cu o singură mână, sau în fața, ținută cu două mâini. Când poartă clutch, soția Prințului William transmite lumii mesajul că nu va da mâna cu fanii și nici nu va semna autografe.

În cazul Reginei, lucrurile sunt, cum altfel?!, puțin mai complicate. Dacă își mută geanta de pe brațul stâng pe cel drept, își dorește ca discuția să se încheie. Dacă își pune poșeta pe masă, e semn că în cinci minute cina sau prânzul respectiv va lua sfârșit. Iar Lady Diana își ținea poșeta la piept atunci când ieșea din mașină, pentru ca fotografii să nu îi surprindă decolteul. Practic, nu?INAPOI LA PRIMA PAGINA