Fabulos! Iată cum arăta colecția de bijuterii a lui Elizabeth Taylor!

Colecția de bijuterii a lui Elizabeth Taylor a stârnit, de-a lungul timpului, invidia tuturor. Din această colecție amintim podoabele pe care actrița le-a purtat în filme celebre, precum Cleopatra, dar și bijuteriile pe care le-a primit de la Richard Burton, actorul cu care Elizabeth Taylor s-a căsătorit de două ori și a divorțat tot de atâtea ori.

În cele din urmă, faimoasele bijuterii ale lui Elizabeth Taylor au fost scoase la licitație de casa Christie's și au fost vândute contra unor sume colosale.

Haideți să ni le amintim pe cele mai spectaculoase dintre ele!

Click pe următoarea!

Perlele, diamantele, safirele și celelalte pietre prețioase oferă o privire de ansamblu a vieții luxoase pe care celebra actriță a avut-o, dar și asupra măiestriei cu care au lucrat bijutierii.

Acest colier cu perlă, purtat de legendara actriță Elizabeth Taylor, a fost vândut la licitația organizată de casa Christie cu peste 11 milioane de dolari. Perla de dimensiuni impresionante este cunoscută sub numele de La Peregrina și a aparținut în sec. XI-lea unor familii regale din Europa.

De-a lungul vieții, celebra actriță a preferat brand-ul Bulgari, care este cunoscut pentru bijuteriile sale extrem de elegante și atent lucrate, cu pietre prețioase și viu colorate.

De fapt, întrebat fiind ce părere are despre cea care i-a fost soție, Richard Burton afirma că ”singurul cuvânt pe care îl cunoaște Elizabeth în italiană este Bulgari”.

Colecția de bijuterii a lui Elizabeth conține și acest inel superb cu diamante și safire de 16,98 carate, dăruit actriței de către Michael Jackson.

Acest inel a fost un cadou primit de Elizabeth de la soțul său, Richard Burton, în 1968. Diamantul folosit este de 33,19 carate.

Diadema încrustată cu diamante i-a aparținut de asemenea lui Elizabeth și a fost un cadou de la Mike Todd.INAPOI LA PRIMA PAGINA