„Familia Bundy”, atunci şi acum: Kelly şi Bud Bundy, după 18 ani

Vă vine să credeţi că au trecut aproape 20 de ani de la premiera faimosului serial de comedie? Şi toţi membrii năstruşnici ai familiei Bundy s-au schimbat într-o mai mică sau mai mare măsură, păstrând aceleaşi zâmbete şi expresii faciale comice care ne-au făcut să-I îndrăgim.

Bineînţeles, Kelly şi Bud Bundy, interpretaţi de Christina Applegate şi David Faustino, par că nu au îmbătrânit deloc, dat fiind că erau nişte adolescenţi pe-atunci, în anii ’90. Focoasa blondă are acum 43 de ani şi, cu ocazia premierei unui nou film în care joacă, “Vacation”, o comedie cu Ed Helms şi Chris Hemsworth, s-a întâlnit şi cu fratele teribilist din film, jucat de David Faustino, acum în vârstă de 41 de ani. Cum arată acum o parte din familia Bundy, aşadar?

cum_arata_familia_bundy

Cei doi s-au pozat şi pozat împreună pe covorul roşu, evident pentru că toată lumea şi-a dorit să-i revadă împreună după 18 ani de la termianrea serialului “Familia Bundy”, nostalgici, dar şi pentru a observa cât de mult s-au aşternut anii peste chipurile lor. Şi ei s-au bucurat de întrevedere, îmbrăţişându-se şi râzând de momentul emoţionant împărtăşit cu fanii.

cum_arata_familia_bundy

 

Ne bucurăm să-i vedem trecuţi de 40 de ani, fără prea multe riduri sau semne ale îmbătrânirii, arătând foarte bine şi la fel de simpatici împreună. Christina, cel puţin, arată extraordinar la 43 de ani, mai ales că acum a purtat o rochie care i-a îmbrăţişat formele foarte armonios şi o pereche de sandale cu toc înalt. Şi actorul de 41 de ani arată încă precum un copil, preferând o ţinută mai casual pentru eveniment, cu bocanci, pantaloniu negri şi cămaşă.

christina_applegate_si_david_faustino

Christina se bucură acum de o revenire pe marile ecrane şi de atenţia presei la premierele filmului, în timp ce David, care a sosit la premiera din Los Angeles alături de iubita lui, Lindsay Bronson, care va aduce pe lume curând primul copil al lor, o fetiţă.

FOTO Getty Images

christina_applegate_si_david_faustinoINAPOI LA PRIMA PAGINA