Fete cuminți care s-au transformat în BAD GIRLS

Au cunoscut succesul abia când au devenit niște bombe sexy veritabile. Sau cel puțin asta e rețeta clasică pentru cei care și-au dorit să dea lovitura în showbiz!

Jessica Simpson

Blondina și-a început cariera de mică, prezentându-se la un casting pentru Mickey Mouse Clubhouse, unde făceau deja senzație Britney Spears, Christina Aguilera și Justin Timberlake, dar nu a trecut proba. S-a întors atunci, cu coada între picioare, la cântat în corul bisericii, unde a fost, într-un final descoperită de o casă de producție a muzicii creștine. A început să bată țara în lung și-n lat cântând prin biserici, dar s-a oprit când tatăl ei a constatat că fiica sa dezvoltase un bust prea generos pentru simplii creștini.

A fost momentul în care showbiz-ul american a primit-o cu brațele deschise. Totuși, tatăl ei i-a convins pe directorii muzicali să-i construiască frumoasei adolescente o imagine cuminte, cu anti-sex appeal din plin. N-au reușit decât pentru o scurtă perioadă de timp, după care Jessica și-a dat arama pe față și s-a prezentat în fața lumii ca tipa sexy care este și-n ziua de azi.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA