Fetele lui Bruce Willis &Demi Moore în ipostaze riscante nud

Au început să-şi expună corpul tot mai mult pentru a ajunge în centrul atenţiei. Mai ieri o vedeam pe cea mai mare dintre fetele actorilor, Rumer (26) pozând drept model pentru designerul Franziska Fox, fotografii în care am avut ocazia să vedem mai mult decât ne aşteptam. Ca să nu fie mai prejos, Tallulah s-a pozat în oglinda din casă fără pic de ruşine, complet nud.

Mai lipseşte din peisaj Scout, care în iulie se plimba topless pe străzi pentru a protesta împotriva cenzurii online. Este trist că, deşi să spunem că Rumer ar avea o scuză – încearcă să devină model sau cel puţin persoană celebră la Hollywood – şi pozele sale sunt parţial nud, de amorul fashionului, nu putem spune acelaşi lucru despre cea mai mică dintre surori şi, de altfel, şi cea mai rebelă.

Tallulah a avut probleme cu drogurile şi alcoolul în ultima vreme, fapt pentru care a urmat şi un program de dezintoxicare, recent, la Meadows, în Arizona. Exact când am fi crezut că şi-a revenit, fata lui Bruce Willis şi-a lui Demi Moore s-a expus din nou public, de data  aceasta cu un selfie de neînţeles în baie, goală, acoperindu-şi sânii cu mâna.

Toată nevoia aceasta de expunere publică scandaloasă pare să aibă legătură cu problemele de familie pe care fetele le-au îndurat de-a lungul copilăriei lor, când mama lor a căzut pradă depresiilor – mai întâi după divorţul de starul de 59 de ani, apoi după despărţirea dureroasă de Ashton Kutcher, al doilea soţ al lui Demi, care a transformat-o pe actriţă într-o epavă emoţională. Fetele însă, caută acum atenţia părinţilor şi maturitate din partea lor. Păcat de soluţia găsită, căci tot mai mult, fetele Willis par s-o ia pe cărările mamei lor.INAPOI LA PRIMA PAGINA