Flavio Briatore și Philipp Plein au creat isterie în rândul vedetelor din România

Seara trecută, designerul german Philipp Plein și controversatul Flavio Briatore au fost luați prin surprindere de primirea avută la deschiderea magazinelor din galeria The Grand Avenue din București. Vedetele au așteptat două ore să îi întâlnescă pe cei pe care publicul îi cunoaște și pentru viața lor tumultuoasă.

Deși, inițial, Philipp anunțase că vine însoțit de noua lui iubită, Morgan Brittany Osman, acesta și-a făcut apariția alături de Flavio și nu s-au lăsat pozați decât împreună cu două prezențe feminine. Pe tot parcursul serii, Briatore a fost plăcut surprins de numărul mare de fani, fapt pentru care a scos telefonul mobil pentru a filma isteria creată în galeriile din cadrul hotelului JW Mariott. De altfel, în speech-ul de lansare a celor două reprezentațe, Philipp Plein și Billionaire, fostul iubit al lui Heidi Klum a ținut să remarce frumusețea româncelor și să le mulțumească celor prezenți.

Crina Abrudan se numără printre vedetele care are deja o colecție impresionantă de obiecte vestimentare semnate de Plein, iar la evenimentul din București a ținut să obțină o fotografie de colecție cu el și un autograf care să îi personalizeze rucsacul cu ține achiziționat chiar din magazinul acestuia din Milano.

Crina Abrudan & Philipp Plein

Printre vedetele care au purtat la eveniment ținute din colecțiile lui Philipp Plein se numără Adelina Pestrițu, Sore, Alina Erimia și Brigitte Năstase, care deține un trench de 3500 euro de la designerul german.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA