Florin Busuioc a împlinit 50 de ani

Actorul și prezentatorul rubricii Meteo de la „Știrile Pro TV“ a schimbat ieri prefixul, sărbătorind cinci decenii de viață.

Deși în fiecare an, pe 19 mai, Busu își sărbătorește ziua de naștere, el declară că nu simte trecerea anilor, iar astăzi cu atât mai mult nu. Deși a împlinit 50 de ani, are aceleași năzuințe de adolescent.

„Născut fiind pe 19 mai, mi-am proiectatîin subconștient un lucru simplu: am 19 ani, orice vârstă aș avea“, ține să precizeze prezentatorul rubricii vremea de la ProTV. „Nu înțeleg ce e cu chestia asta cu 50, încerc să rămân impetuos ca la 19 și, bineînțeles că-n următorii 50 de ani, atunci când eu voi împlini, v-ați prins, 19 ani, voi face ce face orice tânăr la aceasta vârstă, adică voi schimba lumea“, a mai spus Busu.

Un cadou potrivit pe care şi l-ar putea face chiar singur ar fi definitivarea scenariului de film pe care tot visează să-l scrie. În rest, fericirea lui se traduce prin viața frumoasă și liniștită pe care o duce alături de cele trei muze ale sale, soția lui, Lili, și cele două fiice ale lor, Natalie și Catinca.

Foto: Pro TVINAPOI LA PRIMA PAGINA