FOTO 10 ani de “Friends”! Cum arătau “Prietenii tăi”, atunci şi acum

Parcă nu ne vine a crede că au trecut 10 ani de când am savurat, unii melancolici, alţii distraţi, ultimul episod al faimosului serial de coemdie. Pe 6 mai 2004, “The Last One” arăta telespectatorilor ultima privire în apartamentul Monicăi, unde gaşca ei – Chandler, Ross, Rachel, Phoebe şi Joey – au savurat ultima ceaşcă de cafea, ca final al celor10 sezoane mega-urmărite în lume, începute în 1994.

Oricât ne-am fi dorit să continue, actorii din “Friends” au infirmat zvonurile unei reuniuni. Deocamdată, putem doar să ne amintim cu drag de cele mai comice momente ale lor, într-o compilaţie de poze „atunci şi acum”, ajutată de Photoshop, în cinstea lor. Bonus: unele replici memorabile. Să vedem, astfel, cât s-au schimbat ei de mult, la zece ani de la final, fiecare în parte.

 Ilustraţiile foto sunt realizate de Tiffany Hagler-Geard şi Linzi Silverman pentru PEOPLE.com.

Click pe următoarea! 

Rachel Green interpretată de Jennifer Aniston

De la o împătimită a cumpărăturilor şi a vieţii de lux, frumoasa Rachel devine, pe parcursul seriei, o mamă singură, cu carieră. Cuplul cu Ross a fost votat unul dintre cele mai frumoase de pe micul ecran, din toate timpurile.

Joey Tribbiani interpretat de Matt Le Blanc

Este cel mai naiv şi mai simpatic personaj al serialului, un celibatar convins pe care nu prea-l duce foarte mult mintea. În schimb, e adorabil, mai ales când încearcă să cucereasca femeile cu replica "How you doin'?" :

Monica Geller interpretată de Courteney Cox

Fratele ei este Ross, care se îndrăgosteşte nebuneşte de Rachel. Este liderul găştii, devine cea mai bună prietenă a lui Rachel şi, în final, se iubeşte cu Chandler, prietenul fratelui ei. 

Chandler Bing interpretat de Matthew Perry

Este cel mai ironic personaj, unul deştept şi aparent, fără mare succes. Este cel mai iubit dintre cei trei băieţi ai grupului. 

Ross Geller interpretat de David Schwimmer

Personajul lui este unul foarte romantic. În primă fază, este părăsit de nevasta lui pentru o lesbiană, are un copil cu ea, dar în timp, se îndrăgosteşte de Rachel şi doreşte să întemeieze o familie cu ea. Este cel mai "asuprit" de soartă caracter, fiind naiv şi sensibil. 

Phoebe Buffay interpretată de Lisa Kudrow

Cea mai nebună tipă a grupului, iubeşte să cânte melodii bizare şi are tot timpul momente surprinzătoare pentru alţii. Trăieşte ca o hipioată, dar toată lumea o iubeşte aşa cum e. INAPOI LA PRIMA PAGINA