FOTO Anca Rusu sărbătoreşte un an de gătit cu Prinţesa Polonic

Acum un an, vedeta Antenei 1 şi-a lansat blogul culinar Prinţesa Polonic, sub numele căreia a postat cele mai delicioase reţete.

Anca Rusu şi-a descoperit pasiunea pentru gastronomie în urmă cu mai mult timp, dar de-abia acum un an a început s-o facă cu “profesionalism”, lansând un blog dedicat tuturor amatorilor de gusturi bune, uşor de realizat.

„Totul a început cu ani în urmă, pe vremea în care abia reuşeam să descifrez reţetele din cartea de bucate a mamei. Atunci am devenit Prinţesa Polonic :)“, a mărturisit ea pe contul ei de Facebook.

  

 

Şi, pentru că ieri s-a împlinit un an de la lansarea blogului dedicat reţetelor personale, Anca a vrut să marcheze ziua cu un desert special: „Dragii mei, Prinţesa Polonic împlineste azi un aniţor!!! Mai târziu îi pregătesc şi tortul aniversar! :)“.

De altfel, ea ne-a obişnuit să ne prezinte numai bunătăţi, care ne lasă gura apă.

 

 
 

Iar Anca are ce sărbători şi are un motiv serios să se gândească, poate, la propria emisiune culinară, de vreme ce pe site-ul ei s-au strâns numeroase reţete de aperitive, feluri delicioase de mâncare, deserturi savuroase, dar şi reţete de murături, dulceţuri şi zacuscă. Pentru cei mai fini „degustători“ internauţi, vizitaţi www.printesapolonic.ro.

 

 

Foto: pagina oficialăINAPOI LA PRIMA PAGINA