FOTO Dana Săvuică s-a distrat cu Christopher Atkins la Mamaia

Show cu vedete, manechine şi cele mai noi creaţii ale lui Cătălin Botezatu. Totul s-a petrecut pe litoralul românesc, unde invitatul de onoare a fost protagonistul celebrului film „Laguna albastră“.

Mare distracţie mare… la mare! Şi, de data aceasta, nu Radu Mazăre e vinovatul.

Christopher Atkins, protagonistul filmului „Laguna albastră”, s-a aflat la sfârşitul weekendului trecut la Constanţa. Actorul a revenit în România la un deceniu după ce a filmat „Caved In”, la Bucureşti, alături de Monica Bârlădeanu, onorând invitaţia la ziua de naştere a promotorului Superkombat, Eduard Irimia. 

Atkins a ajuns pe litoral vineri, fiind cazat la hotelul lui Gică Hagi, Iaki. Aici, vedetele autohtone s-au înghesuit să-i facă o primire cu toată pompa, organizând o petrecere cu tematică cubaneză, „Havana“, în cadrul căreia Cătălin Botezatu şi-a prezentat cea mai recentă colecţie de vară.

Sâmbătă, actorul de 53 de ani a petrecut mai multe ore pe Insula Ovidiu, în timpul zilei, iar seara, a fost la o petrecere şi la un dinner-show privat, la Puro Beach şi Le Gaga, la invitaţia lui Cătălin Botezatu.

Zâmbitor și plin de viață, Christopher Atkins, însoțit de frumoasa Dana Săvuică şi de  gazda Eduard Irimia, promoterul luptelor K1, a făcut dezvăluiri incendiare despre viaţa sa, a dansat şi s-a distrat alături de ceilalţi invitaţi. Cucerit rapid de staţiunea Mamaia şi de fetele frumoase, actorul a povestit despre experienţele sale din activitatea de salvamar, pe care a desfăşurat-o înainte de a deveni celebru.

„Un weekend special petrecut alături de prieteni, distracţie maximă la Mamaia, acolo unde lumea dansează până-n zori!“, a scris Dana Săvuică pe contul ei de socializare, postând câteva fotografii elocvente din acest weekend torid.

Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA