FOTO EBA şi-a botezat fetiţa

Zi mare pentru fiica preşedintelui Traian Băsescu şi soţul ei, Bogdan Ionescu, care au creştinat-o sâmbătă pe Sofia Anais în biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Bucureşti.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu şi-au dorit ca fiica lor să fie botezată în aceeaşi biserică în care s-au căsătorit ei, mai ales că cea mică s-a născut la un an de la acel fericit eveniment.

Naşii de botez au fost primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, şi cuplul Monica şi Cătălin Cârstoiu. De altfel, soţia medicului ortoped Cătălin Cârstoiu, directorul Spitalului Universitar din Capitală, a asistat-o la naştere pe fiica preşedintelui.

Slujba de botez a avut loc în jurul prânzului şi a fost oficiată de un sobor de 12 preoţi. Lumânările de botez, cristelniţa, precum şi mesele din biserică au fost împodobite cu flori de culoare albă.

La ieşirea din biserică, Elena Băsescu a spus că Sofia nu a plâns deloc în timpul botezului şi că îi place foarte mult în apă. „Ştim asta de la băiţă şi s-a confirmat acum“, a adăugat ea, în timp ce soţul său, Bogdan Ionescu, a arătat că a avut emoţii, puţin, la început.

Pe seară a avea loc doar o petrecere restrânsă, în familie, la Vila Lac 3, deoarece este postul Crăciunului, urmând ca petrecerea de botez să fie în 18 ianuarie.

vezi aici galeria foto

Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA