FOTO Eleganţă şi mult ivoire la botezul regal

Citeste tot despre:

,

Ieri seară, familia regală britanică a fost din nou în lumina reflectoarelor. Într-o după-amiază frumoasă de toamnă, părinţii, bunicii, unchii şi mătuşile prinţului George au scos din şifonierele lor regale cele mai frumoase haine de ceremonie pentru a arăta cât se poate de bine la botezul moştenitorului regal, care a avut loc la Palatul St. James din Londra.

Ca şi în cazul nunţii sale, Ducesa de Cambridge a ales să poarte din nou o creaţie Alexander McQueen, un palton-rochie nude care i-a pus în valoare silueta subţire. Ţinuta ei s-a asortat de minune cu cea a bebeluşului, o replică a unui vechi veşmânt regal de botez.

Primii au sosit naşii, dintre care s-au remarcat, evident, Zara Phillips, care a afişat o sarcină avansată, şi soţul ei, Mike Tindall.

Apoi şi-au făcut apariţie membrii familiei Middleton, Pippa strălucind, ca de obicei, într-un palton în aceeaşi nuanţă cu cel al Ducesei. în cazul fratelui său, James, n-am putut vedea ceva de… barbă.

Carole Middleton ne-a arătat că o bunică poate avea o siluetă ca la 30 de ani.

Ca de obicei, Regina a ieşit în evidenţă purtând una dintre culorile ei preferate, bleu. Dacă bebeluşul era fetiţă, pariem c-ar fi purtat roz.

Prinţul Harry a fost o apariţie elegantă şi impunătoare, în costumul său aşezat atât de bine pe trup.

Ivoare a fost şi alegerea Camillei, soţia prinţului Charles fiind foarte elegantă în paltonul ei, la care a asortat o pălărie în aceeaşi nuanţă.  INAPOI LA PRIMA PAGINA