FOTO Elena Udrea, la 40 de ani

Deputatul PDL a schimbat prefixul anul acesta, pe 26 decembrie. Iată cum arată şi cum se simte cea mai faimoasă blondă din politica românească la împlinirea acestei vârste rotunde. 

Petrecere mare pentru Elena Udrea chiar a doua zi de Crăciun,  pe 26 decembrie, când lidera PDL a schimbat prefixul. 

Cu acest prilej, ea a postat pe contul ei de Facebook o fotografie lângă bradul împodobit, însoţită de următorul mesaj: 

„Patruzeci de ani! Au trecut ca o clipă… Şi totuşi înseamnă o viaţă… Nu regret nimic, nu aş schimba nimic. Sunt fericită cu alegerile pe care le-am făcut. Momentul acesta este un sfârşit şi este un început. Sunt pregătită pentru a porni mai departe şi vă mulţumesc pentru că îmi sunteţi alături!“, a notat ea pe site-ul de socializare.

Şi, pentru că o asemenea ocazie nu putea trece fără o petrecere pe măsură, Elena Udrea a organizat un white party într-un restaurant din zona de nord a Capitalei, la care au fost invitaţi toţi cei care i-au fost aproape în ultimii 20 de ani.

Cum era de aşteptat, de la eveniment nu putea lipsi familia prezidenţială, împreună cu fiica cea mică, Elena Băsescu, şi soţul său, Bogdan Ionescu.

mai multe fotografii aici

Aniversata a purtat o rochie albă cu pietre semipreţioase, creată de un designer român. „Am vrut să fie pe măsura ocaziei. Am spus că e probabil ultima mare aniversare pe care o s-o fac, la 50 de ani nu mai fac nicio întâlnire şi am preferat să fie ceva mai elegant“, a spus ea.

Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA