FOTO Fiul lui Donald Trump s-a însurat! Cum a fost nunta?

Eric, cel de-al treilea copil al marelui magnat american cu prima soţie (Ivana Trump), a devenit un om însurat şi fericit weekendul trecut, când s-a căsătorit cu Lara Yunaska (32) în Palm Beach, Florida. Tinerii miri s-au bucurat de o ceremonie religioasă discretă, exact în Biserica Episcopală în care s-au căsătorit chiar tatăl lui cu actuala sa nevastă, Melania.

Moştenitorul imperiului Trump, care de altfel este vicepreşedinte executiv pe dezvoltare şi achiziţii în organizaţia tatălui său, şi soţia sa, producătoarea emisiunii de ştiri Inside Edition, au avut parte de mulţi invitaţi la ceremonia nupţială, după cum se vede în poza postată de unul dintre aceştia. Printre ei s-au numărat brokeri imobiliari, afacerişti, dar şi prietenii şi familia, bineînţeles.

 

Congrats Mr. & Mrs. Eric Trump! #laragetstrumped

A photo posted by Clayton Thomas Orrigo (@claytonorrigo) on

Lara a purtat o rochie de mireasă fără bretele, semnată Vera Wang, pe care a etalat-o de-a lungul pasarelei albe amplasate în drumul spre altar. Fetiţa cu florile a fost nepoata lui Eric Trump, Arabella – fiica de 3 ani a Ivankăi Trump. Aceasta a scris pe Instagram: “N-aş putea fi mai fericită pentru frăţiorul meu, Eric, şi frumoasa lui soţie, Lara. Vă iubesc!”.

 

Our Flower Girl's ride to the wedding… #Eric&Lara

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Fratele mai mare al mirelui, Donald Trump Jr., a fost cavalerul de onoare.INAPOI LA PRIMA PAGINA