FOTO Geri Halliwell, la 40 de ani

Deşi n-o arată, astăzi, fosta Spice Girl aniversează patru decenii de viaţă. Iată ce siluetă zveltă are celebra blondă, care făcea furori anii trecuţi cu hiturile „Mi Chico Latino“, „Lift Me Up“ şi „It’s Raining Man“.

Pe numele său adevărat Geraldine Estelle Halliwell Hidalgo, fosta membră a formaţiei Spice Girls îşi aniversează ziua de naştere pe 6 august.

Cântăreaţă, compozitoare, autoare de cărţi pentru copii („Ugenia Lavander“), designer vestimentar şi, ocazional, actriţă, britanica a reuşit să se menţină în centrul atenţiei în ultimii ani ca urmare a carierei solo (a lansat albumele „Schizophonic“, „Scream If You Wanna Go Faster“ şi „Passion“), a brandului de modă şi a implicării ei în acţiunile umanitare de combatere a cancerului şi a infectării cu virusul HIV. Iar de doi ani încoace, ea participă, în calitate de jurat, la emisiunea „X Factor“ din Marea Britanie şi a ieşit din nou la rampă odată cu reuninile Spice Girls.

vezi aici mai multe fotografii

La 40 de ani, Geri se poate mândri cu o carieră de succes, o avere de 25 de milioane de dolari şi cu o fetiţă pe nume Bluebell (6), a cărei naşă de botez este Victoria Beckham.


 

Foto: pagina personală
 INAPOI LA PRIMA PAGINA