FOTO Îl recunoașteți? Ce actor celebru a adoptat acest look de hipster?

A jucat rolul vampirului sexy și a cucerit toată suflarea feminină doar cu o privire. Ani la rând, a rămas întipărit în mintea tuturor drept tănărul sexy care i-a dat viață personajului Edward din Twilight. Însă, acum la șapte ani de la apariția celebrei pelicule, Robert Pattinson, căci despre el era vorba, se dezice complet de acea imagine.

Robert Pattinson este total schimbat cu această barbă!

Citeste tot despre:

,

În vârstă de 29 de ani, Robert Pattinson a renunțat la evenimentele publice și la petrecerile la care merg starurile de obicei în favoare unei vieți liniștite, departe de agitația de Hollywood. Actorul a fost zărit recent pe străzile din Manchester, Anglia, alături de FKA, cea despre care se spune că îi este logodnică.

Însă, ceea ce ne-a uimit a fost faptul că look-ul actorului este total schimbat față de cel cu care s-a făcut cunoscut. În prezent, actorul britanic a adoptat un look hipsteresc, lăsându-și barba să crească, și purtând outfituri neconvenționale.

FKA

El și iubita sa, numită Tahliah Debrett Barnett, au fost fotografiați părăsind un hotel din Manchester și îndreptându-se spre un alt local, unde iubita sa avea un concert de susținut.

Sursa foto: TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA