FOTO INEDIT Iată cum arăta bunica lui Kim Kardashian!

Dacă despre mama lui Kim Kardashian și rudele din partea acesteia știm destule, despre rudele din partea tatălui nu știm nimic. Și nu vorbim despre tatăl adoptiv, fostul campion olimpic Bruce Jenner, ci despre Robert Kardashian, tatăl biologic al lui Kim, un avocat renumit, care a murit în 2003 din cauza unui cancer esofagian.

Deși s-a născut în Los Angeles, Robert Kardashian s-a născut într-o familie de armeni, numită în rusește Kardaschoffs. Helen și Arthur, bunicii lui Kim, Khloe, Kourtney și Robert Jr., au ajuns în America, după primul război mondial, devenind în timp una dintre cele mai influente familii din America.

Zilele trecute a fost scoasă la iveală mai multe fotografii cu strămoșii clanului Kardashian, printre care și o imagine cu bunica lui Kim, Helen Kardaschoffs, devenită în timp Kardashian.

La vederea fotografiei cu Helen Kardashian, surprinsă în ziua nunții sale, mulți s-au grăbit să spună că nepoata sa i-a preluat câteva trăsături fizice. Așa să fie oare?

În orice caz, Kim a decis ca anul acesta să viziteze Armenia, țara natală a bunicilor săi din partea tatălui, pentru a putea să cunoască mai bine cultura strămoșilor ei.INAPOI LA PRIMA PAGINA