FOTO Jessica Simpson şi transformările siluetei sale

Acum opt luni, Jessica Simpson a trecut de la extaz la agonie, atunci când i-a dat naştere lui Ace, cel de-al doilea ei copil. Vedeta a fost în culmea fericirii în momentul în care a devenit pentru a doua oară mamă, dar în acelaşi timp era îngrozită de numărul de kilograme pe care le-a acumulat în timpul sarcinii.

„Mă simţeam atât de nesigură, nu-mi venea să cred cât am ajuns să cântăresc. Nu mă aşteptam la ceea ce avea să-mi indice cântarul“, mărturiseşte vedeta de 33 de ani, care n-a vrut, însă, să dezvăluie cât anume a slăbit. „Corpul meu, la fel ca viaţa mea, este în continuă schimbare, dar sunt aproape să ajung la ceea ce mi-am propus.“

Cu toate acestea, cântăreaţa a recunoscut că, atunci când a purtat-o în pântece pe fetiţa ei, Maxwell, acum în vârstă de aproape doi ani, ajunsese să cântărească 90 de kilograme. Determinată să slăbească, Jessica a urmat un program de dietă combinată cu fitness şi-a scăpat de 20 de kilograme. Dar eforturile ei au fost în van atunci când a aflat, cinci luni mai târziu, că este din nou gravidă. Veşti bune pentru familie, dar nu şi pentru talia lui Simpson. „Este un proces foarte greu. Simţi că meriţi să mănânci o îngheţată sau nişte clătite“, recunoaşte Jess. Cu toate acestea, cântăreaţa spune că a învăţat nişte lecţii după prima ei sarcină. „În timpul primei sarcini, am mâncat mai mult, dar pe parcursul celei de-a doua, am mâncat sănătos şi am combinat şi cu mişcare.“ Acum, vedeta spune că secretul noii ei siluete este faptul că nu-şi mai impune ţeluri imposibile. În plus, Jessica are grijă să-şi ia cu ea un pedometru, oriunde s-ar duce, astfel încât să fie sigură că-şi va atinge ţelul de 12.000 de paşi pe zi. Asta pe lângă cele patru şedinţe de fitness pe săptămână, asistată de antrenorul ei personal. Iar încurajările cele mai importante le-a primit de la logodnicul ei, în vârstă de 34 de ani, Eric Johnson, care i se alătură atunci când aceasta face sport. „Eric este întotdeauna de acord să-mi ţină companie în timpul plimbărilor mele lungi“, spune Jess. Şi că veni vorba despre Eric, întrebată când vor ajunge, în sfârşit, la altar, cântăreaţa continuă să ne ţină în suspans: „Se va întâmpla curând“. Până la urmă, nimic nu motivează mai mult o femeie să slăbească decât gândul la ziua nunţii. Însă, acum că a revenit la forma care a consacrat-o, Jessica vrea mai întâi să se întoarcă la muzică. „Îmi doresc să cânt din nou. Vreau ca fetiţa mea să mă vadă pe scenă. Logodnicul meu nu m-a văzut niciodată în spectacole, ceea ce mi se pare nebunesc.“

 2005: A fost anul în care Jessica şoca cu silueta ei fragilă, la MTV Movie Awards, zvonindu-se că vedeta ajunsese să poarte mărimea XS.

Click pe următoarea!

2009: Patru ani mai târziu, era pentru prima dată când cuvântul „grasă“ era folosit în aceeaşi propoziţie cu numele Jessicăi.

2011: Însărcinată cu primul ei copil, vedeta a recunoscut că a mâncat foarte multe produse nesănătoase, după care tânjea când era copil.

2012: Tânăra mămică a reuşit să dea jos 30 de kilograme, cu ajutorul celor de la organizaţia Weight Watchers.

 2013: În timpul celei de-a doua sarcini, Jessica a avut grijă să mănânce sănătos şi să facă mai multă mişcare.

Acum, Jessica Simpson arată mai bine ca niciodată (foto jos)

 foto: hepta, guliver/getty images/splash news, shutterstockINAPOI LA PRIMA PAGINA