FOTO Jorge a fost transformat în Elena Gheorghe! I-a ieşit sau nu?

George Papagheorghe, mai cunoscut nouă sub numele de scenă Jorge, a primit sarcina de a o imita pe Elena Gheorghe în show-ul „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Aşadar, Jorge va trebui să facă față unui număr de travesti și să îmbrace rochia de mireasă, aşa cum a făcut-o Elena în videoclipul piesei „Mamma Mia”. Au fost necesare ore bune de machiaj și repetiții pentru ca Jorge să ajungă să intre cât mai bine în pielea personajului. Dacă a reuşit sau nu, veţi judeca singuri sâmbătă seară, de la ora 20.30, când Jorge va evolua cu o perucă roșcată, machiaj asemănător cântăreței, rochie de mireasă și voal.

Jorge a câștigat ediția precedentă a emisiunii „Te cunosc de undeva” prin numărul senzațional prin care l-a imitat pe Freddie Mercury.

Prestația de la „Te cunosc de undeva” le-a amintit multora de rolul principal pe care Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, l-a avut în urmă cu cinci ani în musicalul „Romeo și Julieta”, pus în scenă la Operetă, în București. INAPOI LA PRIMA PAGINA