FOTO Mădălina Ghenea, sexy în paradis

Cine spune că românca noastră e tristă şi neconsolată se înşeală amarnic. Cel puţin, ea nu o arată, ba dimpotrivă, se bucură de fiecare surpriză a vieţii şi de fiecare moment petrecut departe, în decoruri exotice.

Problemele sentimentale par să nu fi lăsat urme de netrecut pe chipul ei frumos. Iar evadările în locuri exotice par să-i priiască şi s-o încarce cu şi mai mult sex-appeal.

O vorbă de-a Mădălinei ne-a pus însă pe gânduri: „Undeva, dincolo de bine şi de rău, există o grădină. Ne vedem acolo“. Să fie, cumva, un mesaj transmis unei anumite persoane?

 

La fel şi „Am văzut că eşti perfect şi te-am iubit. După care am văzut că nu eşti perfect şi-atunci te-am iubit şi mai mult. Te iubesc!“, care i-a făcut pe fanii ei să creadă că Mădălina încă mai nutreşte sentimente puternice pentru unul dintre foştii ei parteneri, Michael Fassbender ori Gerard Butler.

 
Interesant este că şi mesajul ei „Hakuna Matata“ („Fără griji“)în swahili este o sintagmă foarte folosită în Kenya, tocmai ţara de baştină a Lupitei Nyong’o, despre care se spune că i l-ar fi suflat Mădălinei pe Fassbender.

vezi aici mai multe fotografii

Indiferent care ar fi adevăratul înţeles al acestor mesaje ale Mădălinei, cert e că ea se răsfaţă undeva departe de casă, de paparazzii şi de tabloide, degajând o energie pozitivă şi-un sex-appeal debordant.

Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA