FOTO Mel B a făcut sex în trei?

Citeste tot despre:

,

În mijlocul unui divorț cu cântec, Stephen Belafonte a postat această fotografie în care apare alături de Mel și… încă o femeie!

Fotografia cu care Belafonte a aprins Internetul…

Bărbatul din fotografie seamănă foarte bine cu el, deși nu i se văd ochii. Fețele femeilor nu se văd deloc, doar picioarele lor, bărbatul stând cu mâna între coapsele uneia dintre ele. Nu se putea un moment mai bun să apară poza – după ce fratele lui Stephen, Jeremiah, a declarat că Mel B. a avut o căsnicie mult prea libertină, ceea ce a dus la divorț.

Dar nu vă grăbiți să trageți concluzii. În realitate, Belafonte a fost foarte deranjat de aceste declarații, așa încât a simțit nevoia să fie ironic și să reposteze o fotografie mai veche, pretinzând că două dintre persoanele fotografiate sunt el și Mel. „Asta e gura mea? Iar ăla e inelul lui Mel?”, și-a incitat el fanii de pe contul său de socializare. Dar fotografia nu are, de fapt, nicio legătură cu ei. Este o fotografie făcută de Kim Kardashian – în ceea ce ea a numit un experiment artistic, explicând că nici în cazul ei n-ar fi fost vorba de vreun sex în trei. Anul trecut, Belafonte a postat această poză. Iar acum a găsit momentul perfect pentru a o readuce în realitate.

Mel B şi Stepehen, în vremurile bune.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA