FOTO Reese Witherspoon, cu celulita la vedere

Ca toţi cei care s-au răsfăţat în ultima vreme cu bucatele alese de Sărbători, actriţa a pus şi ea câteva kilograme în plus, pe care n-a putut să le ascundă de ochiul vigilent al paparazzilor.

Starul din „Blonda de la Drept” a profitat din plin de vacanţa de iarnă şi şi-a dus copiii în Hawaii. Ava (12) şi Deacon (8) au fost nespus de încântaţi de escapada lor la cald, unde au înotat şi au făcut surf. Celebra lor mamă i-a supravegheat de pe plajă, dar a intrat şi ea în apă de câteva ori cu o saltea gonflabilă.

Deşi s-a ferit cât a putut de obiectivul paparazzilor, aceştia au reuşit s-o surprindă la plajă, în compania câtorva prietene de-ale ei. Fotografii au remarcat faptul că Reese (35) s-a mai îngrăşat şi că, nefiind în cea mai bună formă, a optat pentru un costum de baie întreg, care, însă, nu i-a putut masca şi celulita.

Poate tocmai de aceea, Reese a apelat zilele acestea la masajul anticelulitic şi la terapiile SPA puse la dispoziţie de resortul în care s-a cazat. Şi are toate motivele să-şi dorească să-şi reintre în formă, de vreme ce premiera celui mai nou film al său, „This Means War”, este programată să aibă loc pe 17 februarie.


Foto: Daily Mail
 INAPOI LA PRIMA PAGINA