FOTO Schimbare de look! Recunoşti celebrul actor vizibil întinerit?

De când a anunţat divorţul de soţia sa la fel de faimoasă, cu care a împărtăşit 19 ani din viaţă, veşnic tânărul star pare mai bine ca oricând. Flirtează cu cele mai frumoase femei, colindă lumea în lung şi-n lat şi, mai nou, şi-a lăsat o barbă proeminentă, chiar “hipsterească”, şi chiar şi-a nuanţat părul. L-aţi recunoscut?

Probabil că Melanie Griffith suferă în tăcere să-şi vadă dragostea vieţii ei cum se plimbă fericit cu noua sa iubită, mult mai tânără. Iar schimbarea de look care-l întinereşte cu măcar 10 ani pe Antonio Banderas cel de 54 de ani. Unii speculează că şi părul său pare mai bogat decât înainte, iar barba vine să îi întărească imaginea de “casanova”!

Cât despre cea cu care seducătorul latin are o relaţie înfiripată chiar din mai, de la Festivalul de Film de la Cannes – înainte să intenteze Melanie (57) divorţul de el – este o frumoasă blondă olandeză, de profesie consultant pe investiţii, pe nume Nicole Kempel, care este mult mai tânără decât noul ei iubit.

Antonio şi blonda lui daneză s-au distrat de minune vara aceasta, alimentând zvonurile că ea a înrăutăţit situaţia dintre starul iconic şi Melanie Griffith.

Antonio Banderas străluceşte de tinereţe de când s-a cuplat cu Nicole, cum s-a văzut recent, în timp ce se plimbau în lumina soarelui mediteranean, în Santander, Spania. Noua lui înfăţişare a surprins publicul şi la evenimentul de pe 9 octombrie din Sitges, Spania, când a primit marele premiu “Gran Premi Honorific Sitges Film Festival 2014”. Actorul se pregăteşte să fie răsplătit şi cu trofeul pentru întreaga sa carieră, Premiul Goya, la gala din Madrid, Spania, în februarie. 

FOTO GETTYINAPOI LA PRIMA PAGINA