FOTO Tara Reid, îngrozitor de slabă! 

Celebritatea merge mână în mână cu pretenţia unei siluete perfecte, iar asta pare să fie povară prea grea pentru unele vedete. Pentru altele, a fi slabă rezonează cu idealul lor de frumuseţe şi fac orice pentru a fi în formă.

Însă, nu întotdeauna a fi slabă înseamnă a arăta bine. Este cazul şi actriţei din American Pie, Tara Reid, care pare că nu mai are control asupra organismului său. Pe vremuri era o blondă voluptuoasă care sucea minţile oricărui bărbat, iar acum este doar umbra acelei imagini. Tara Reid a slăbit îngrozitor de mult şi aspectul său este departe de cel al unei dive sexy.

Deşi de câţiva ani oscilează foarte mult în greutate, cea mai recentă fotografie surprinsă cu actriţa şochează foarte tare. Aceasta a postat zilele trecute pe o reţea de socializare o fotografie cu ea din Palm Spring, pe când sărbătorea Thanksgiving.

Deşi situaţia este una agravantă, Tara pare că se simte bine în pielea ei şi că se bucură de momentele petrecute cu familia sa, în Palm Spring.

La vederea acestor poze, fanii nu s-au arătat prea încântaţi, aceştia întrebând-o cât are de gând să mai slăbească şi dacă este conştientă de felul în care arată.INAPOI LA PRIMA PAGINA