FOTO Uite cum arată Eva Longoria în costum de baie la aproape 40 de ani!

Eva Longoria a devenit cunoscută publicului ca model în anul 2000, după ce a apărut în mai multe campanii de publicitate, dar şi-n numeroase reviste pentru bărbaţi. Câţiva ani mai târziu, aceasta a fost declarată cea mai sexy femeie, după apariţii incendiare în reviste internaţionale pentru femei, precum Vogue, Marie Claire şi Harper`s Bazaar.

În anul 2004, Eva Longoria interpretează personajul Gabrielle Solis din serialul Neveste Disperate, rol prin care reuşeşte să ajungă una dintre cele mai îndrăgite actriţe. De atunci şi până acum, Eva Longoria s-a bucurat de faima unei actriţe sexy, a căror apariţii sunt întotdeauna de senzaţie.  

În weekend, Eva Longoria a fost fotografiată de paparazzi pe când era la plajă alături de iubitul său, prestigiosul afacerist Jose Antonio Baston. Cei doi şi-au petrecut ziua pe o plajă din Miami, unde au profitat de soare pentru a se bronza.

După ce au plecat de la plajă, cei doi s-au retras la piscina hotelului în care erau cazaţi şi s-au bucurat de o baie în piscină. Eva Longoria a purtat un costum de baie de culoare albă, care i-a venit de minune actriţei în vârstă de 39 de ani. Deşi mignionă, actriţa se bucură de forme apetisante care au atras, bineînţeles, atenţia tuturor celor prezenţi.

Vouă cum vi se pare, arată bine actriţa la 39 de ani?

Sursă foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA