FOTO Un altfel de „Master Chef“ la Palatul Elisabeta

În prezenţa Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi a reprezentanţilor Electrolux, cinci bloggeri şi-au testat abilităţile culinare gătind reţete din cartea de bucate lansată de Alteţa Sa Regală.

Pe 28 mai, bucătăria Casei Regale a României şi-a deschis pentru prima data uşa pentru bloggerii pasionaţi de domeniul culinar. E vorba despre cei cinci câştigători ai competiţiei naţionale Electrolux Passion4Cooking din luna aprilie dedicată tuturor bloggerilor de food din România, care au dovedit creativitate, iscusinţă şi îndemânare în recrearea, într-o manieră unică, personală şi creativă, a uneia dintre reţetele publicată în cartea de bucate publicată de Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta.

Astfel, Anca Feodor (Cookiejar.ro), Andreea Juganaru (Andreeachinesefood.blogspot.com), Mihai Lambru (Placerisimple.wordpress.com), Brînduşa Scheaua (Brindusascheaua.blogspot.com) şi Antonina Sociu (Dulcegarii-culinare.ro) au avut ocazia de a găti chiar în bucătăria Palatului Elisabeta.

 

Am fost curioşi să vedem şi noi ce au pregătit ei în prezenţa Alteţei Sale, aşa că iată preparatele: 1. cenci cu cremă de mascarpone; 2. somon la cuptor cu salsa de mango şi rodii; 3. gâteau au chocolat; 4. salată mexicană cu pâine de porumb; 5. spumă de creveţi, ou şi avocado.

Fiecare reţetă în parte a fost evaluată de A.S.R. Principesa Margareta, care s-a arătat impresionată de talentele culinare ale celor prezenţi. Mai mult, în cadrul cocktailului de final, Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager Electrolux Romania şi A.S.R. Principesa Margareta au oferit câştigătorilor concursului câte o diplomă de excelenţă, menită să ateste priceperea lor în domeniul gastronomic., şi câte un exemplar din „Cartea Regală de Bucate“, cu autograful Principesei.

Pentru Electrolux, evenimentul a avut o dublă simbolistică: organizarea unui eveniment fără precedent în România şi aniversarea unui an de când compania a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a României.   

Foto: Golin HarrisINAPOI LA PRIMA PAGINA