FOTO & VIDEO Cum a fost la nunta Robertei Anastase?

A plouat mult, deci va fi o căsnicie cu belşug. Cel puţin, aşa se spune în popor. Iar cei 400 de invitaţi ai mirilor au avut grijă ca măcar startul să fie unul bun.

Fosta președintă a Camerei Deputaților s-a căsătorit ieri, după o relație de 15 ani cu omul de afaceri Victor Farcă.

Cununia religioasă s-a desfăşurat la capela de pe domeniul Ştirbei, iar mireasa a îmbrăcat o rochie de culoarea fildeşului, cu dantelă, mărgele şi pene de struţ, creaţie a lui Cătălin Botezatu.

Pentru decor, mirii au ales culorile alb fildeş şi corai.

Iar meniul a costat 80 de euro şi a inclus friptură, peşte şi mai multe tipuri de brânzeturi, dar nu şi tradiţionalele sarmale, pe care mirii nu şi le-au dorit la masa de nuntă.

Roberta Anastase şi-a invitat la nuntă nu numai rudele, prietenii şi colegii de partid ci şi adversarii politici. Lista a cuprins nume grele din PDL, printre care Elena Udrea, Anca Boagiu şi Elena Băsescu. La eveniment a fost invitat, de asemenea, preşedintele Băsescu, dar acesta a declarat încă de sâmbătătă, că nu va participa la nuntă.


 

Printre politicienii chemaţi se mai afla fostul coleg de partid, Iulian Bădescu, primar al Ploieştiului, dar şi George Ionescu, principalul său adversar din propriu-i partid, omul care declara după congresul din PDL că ”eu cu femeia asta nu mai pot colabora”.

dansul mirilor aici


 

Roberta Anastase a ținut să împărătșească momentele importante ale nunţii, cum ar fi primul dans în calitate de soție, dar şi tortul mirilor, cu fanii ei de pe Facebook.

citeşte şi: Roberta Anastase s-a căsătorit civil

vezi aici galeria foto

Foto: pagina oficialăINAPOI LA PRIMA PAGINA