FOTO VIDEO Oscar 2014: Cele mai tari momente ale serii

Era imposibil ca cea mai strălucitoare, importantă și mult-așteptată ceremonie de premiere să nu ne pregătească surprize și clipe memorabile, momente hilare sau surprinzătoare. Academia de Film i-a premiat pe cei mai buni dintre cei mai buni, din lumea fascinantă a cinematografiei, gala Oscarurilor 2014 fiind, într-adevăr, cel mai somptuos eveniment al anului, la Hollywood.

Dar să facem o incursiune în culisele serii de aseară, cu secvențele sale savuroase!

Momentul serii a fost selfie-ul făcut de Ellen, cu foarte mulți actori înghesuiți în ea – de altfel, și cel mai puternic distribuit tweet al tuturor timpurilor! 

Momentul în care actorul Benedict Cumberbatch a decis să fie în centrul atenției, sărind în spatele trupei U2, exact când li se făcea o poză. Photobombing!

Momentul în care, din nou, Jennifer Lawrence se împiedică de rochia sa, la fel ca și anul trecut. Însă din fericire, nu pe trepte, ci pe covorul roșu, înainte de-a apuca să intre la ceremonie. Evident, gazda serii, Ellen DeGeneres, nu s-a putut abține să nu aduc aminte de asta în fața publicului…

Momentul în care l-am prins pe Brad Pitt în timp ce înfuleca o felie de pizza, lângă iubita sa, Angelina Jolie. 

Momentul în care sărmanul Leo, care a pierdut iar în cursa unui Oscar pentru cel mai bun actor, cât și Sandra Bullock, au fost luați prin surprindere de Ellen, care s-a furișat în spatele lor să îi sperie. Mai mult Leo a tresărit…

Momentul în care Pharrell a scos-o la dans pe câștigătoarea Oscarului pentru cea mai bună actriță în rol secundar, Lupita Nyong'o, pe melodia Happy – cum credem că s-a și simțit actrița, aseară!

… la fel și Amy Adams

… și Meryl Streep

Momentul în care Ellen a comandat pizza, iar Brad Pitt a împărțit farfuriile.

… după care a colectat banii în pălăria lui Pharrell

Când Ellen a apărut îmbrăcată în Glinda, vrăjitoarea bună din Vrăjitorul din Oz

Iată câteva secvențe ale serii Oscarurilor:

Momentul în care Matthew a fost sărutat de soția sa, Camilla, când a primit premiul pentru cel mai bun actor…

și a primit și sărutul din partea lui Leonardo DiCaprio, care a pierdut Oscarul în fața lui. 

Și momentul în care regizorul Steve McQueen și-a arătat fericirea de-a fi câștigat Oscarul pentru Cel mai bun film, cu producția 12 Years a Slave. Felicitări! 

FOTO: Buzzfeed.com, Reuters, capturi ABC, Twitter, MTV. INAPOI LA PRIMA PAGINA