Fotografie inedită! Vezi cum arăta rapperul Jay Z în tinereţe!

Citeste tot despre:

, , , , ,

Miercuri, rapperul  şi producătorul Zay Z şi-a sărbătorit cu fast ziua de naştere. Împlinirea celor 45 de ani s-a dovedit prilejul ideal ca prietenii să-l cadorisească pe îndrăgitul artist cu tot soiul de daruri inedite.

Printre aceştia s-a numărat şi cântăreaţa Rihanna, cu care rapperul are o strânsă relaţie de prietenie şi cu care a colaborat de-a lungul anilor. Astfel, cu ocazia zilei de naştere a rapperului, Rihanna a postat pe Instagram o fotografie care îl întruchipează pe Jay Z într-o versiune mult mai tânără a lui.

Imaginea  a strâns imediat sute de mii de like-uri, datorită ipostazei inedite în care a fost surprins rapperul. Acesta purta la gât un lanţ gros de aur, iar dinţii săi erau placaţi, de asemenea, cu metalul preţios.

Zay Z,  pe numele său adevărat Shawn Carter, a vândut aproximativ 50 de milioane de albume în întreaga lume. Pentru activitatea sa muzicală, a fost distins cu 14 Premii Grammy. În 2001, a cunoscut-o pe Beyonce, cu care este căsătorit în prezent. Cei doi au o fetiţă, Blue Ivy. Beyonce şi Jay-Z s-au situat, în anul 2011, pe locul al doilea în topul celor mai bogate cupluri de vedete, realizat de Forbes.INAPOI LA PRIMA PAGINA