Fotografii de colecție de la aniversarea Madonnei cu tematică țigănească

În pragul celor 60 de ani, diva absolută a muzicii pop s-a aniversat în Italia, oferind fanilor din social media un spectacol flamboiant, plin de culoare, dar și fotografii în exclusivitate cu toți copiii ei.

Pe lângă Lourdes și Rocco, Madonna are și patru copii adoptați.

În Lecce, Italia, Madonna a dat o mare petrecere ce a avut ca temă stilul gipsy cu prilejul aniversării celor 59 de ani. De la petrecere nu a lipsit niciunul dintre cei șase copii ai ei: fiica Lourdes, care are acum 20 de ani și este considerată una dintre cele mai sexy fete de vedetă, rebelul Rocco, fiul Madonnei cu regizorul Guy Ritchie, care anul viitor împlinește vârsta majoratului, David (11), Mercy James (11) și gemenele Estere și Stella în vârstă de patru ani, recent adoptate din Malawi.

Mai puțin rebelă ca fratele ei, Rocco, Lourdes a devenit o domnișoară exotică și sexy.

Madonna a mai postat o dată pentru fanii ei o poză cu toți membrii familiei, dar gemenii fuseseră montați în photoshop. Iată că de această dată petrecerea a fost completă, regăsind extravaganțele divei în ținuta ei cu corset, pentru fete alegând ținute Dolce and Gabbana cu celebrele printuri florale.

Material Girl a petrecut ca în povești alături de familie, două zile și două nopți, pentru a răzbuna petrecerea de anul trecut din Havana, când se afla în plin scandal cu fostul soț, Guy Ritchie, pentru custodia lui Rocco.

Madge a petrecut două zile alături de invitații ei.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA