Garderoba lui Meghan Markle afectează grav bugetul regal! Cine și cât plătește pentru ținutele Ducesei de Sussex?

După ce a purtat ținute de 17.000 de lire sterline în numai 3 ore, în vizita oficială făcută cu soțul ei în Irlanda, nu putem să nu ne punem întrebări legate de stilul costisitor al fostei actrițe. Așadar cine achită facturile, doar pentru ca Meghan să arate minunat la fiecare deplasare regală, și cât de mult afectează garderoba Ducesei bugetul regal?

Începând cu 19 mai, ziua în care Meghan Markle a devenit Ducesă de Sussex, familia regală din care face parte fosta actriță americană a luat măsurile necesare pentru a îndeplini fiecare pretenție vestimentară a soției Prințului Harry.

Ca membru al unei familii regale, Meghan are de respectat o multitudine de responsabilități și un protocol bine stabilit. Din care face parte și garderoba ei. Vestea bună legată de acest subiect este că membrii familiei regale britanice nu plătesc ei personal pentru ținutele pe care le poartă în vizitele regale. Cel care achită toate cheltuielile vestimentare pentru Prinții Harry și William, Kate Middleton și, mai nou, Meghan Markle este nimeni altul decât Prințul Charles. Iar vestea proastă este că…INAPOI LA PRIMA PAGINA