George Clooney a pus la cale o întâlnire între Brad Pitt și Jennifer Aniston

Ieri aflam că Aniston e în căutarea unui iubit tinerel, iar azi descoperim că, între timp, se ”întreține” cu fostul ei soț, Brad Pitt. Culmea e că cel care i-a adus din nou împreună e bunul prieten al actorului, George Clooney, care s-a săturat să-l audă pe Brad cum se plânge că e singur.

Brad și Jennifer s-au reîntâlnit

Presa internațională titrează că visul tuturor de a-i vedea pe Aniston și Pitt împreună s-a împlinit! Chipurile, George Clooney a făcut ca lucrurile să se miște în direcția asta, punând la cale câteva întâlniri secrete între cei doi soți. ”S-au tot întâlnit în secret și totul e grație lui George (Clooney). După Jen și Justin (Theroux) s-au despărțit, el l-a încurajat pe Brad să o caute și să mai dea o șansă relației lor”, povestește o sursă din anturajul lui Clooney.

Chipurile, Brad Pitt și Jennifer Aniston chiar au petrecut câteva seri împreună, însă în calitate de buni prieteni, rememorând prin ce-au trecut de la divorțul din 2005. ”Seara lor a fost una relaxantă. Și-au amintit trecutul lor și au râs copios. A fost ca pe vremuri. Amândoi au realizat că mariajul lor a fost unul reușit până la un moment dat și că încă au lucruri în comun”, mai precizează respectiva sursă.

Totuși, din păcate, reprezentanții lui Clooney au negat aceste informații și implicarea starului hollywoodian în această poveste. Pe de altă parte, sursa respectivă spune că e o reacție normală din partea lui Clooney, dat fiind faptul că Brad și Jennifer încearcă să țină totul în secret, mai ales că au trecut doar câteva săptămâni de când și-a anunțat divorțul de Justin Theroux.INAPOI LA PRIMA PAGINA