Gerard Butler uimeşte cu noul său look

După apariţiile recente ale actorului la câteva evenimente mondene, presa din America se întreabă dacă nu cumva Gerry suferă de o tulburare de alimentaţie. Scoţianul arată parcă mai slab ca niciodată!

Poza alăturată (alături de Hugh Jackman) o dovedeşte. Nu e prima dată când actorul slăbeşte, dar niciodată ca acum! Mai mult, la petrecerea de după premiera filmului lui Russell Crowe, The Next Three Days, Gerry a refuzat să se atingă de mâncare. Nu a băut decât apă, o sursă prezentă la eveniment declarând pentru „New York Post” că arăta de-a dreptul înfometat.

Pe vremea când se vorbea că el şi Jennifer Aniston formau un cuplu….

… uite cum arăta Gerry! „Nu sunt genul de tip care să se menţină tot timpul în formă. Îmi plac la nebunie cartofii prăjiţi!”, spunea el pe-atunci. Iar asta se-ntâmpla tot anul acesta!

Şi iată-l ce declară acum: „Merg la sală în fiecare zi şi mă străduiesc să mă antrenez cât mai bine. Ţin dietă şi încerc să-mi schimb stilul de viaţă”. Să fie vorba de pregătirile pentru un rol? Ştim doar că scoţianul e capabil de schimbări uluitoare în acest sens: pentru rolul regelui Leonidas al Spartei din pelicula 300 s-a transformat într-un pachet de muşchi.
Gerry nu a declarat cât a slăbit de data aceasta, dar este demn de admiraţie. Cât o să-l ţină însă această fază?

Foto: NorthfotoINAPOI LA PRIMA PAGINA