Gianina Corondan se întoarce la muzică! VIDEO

A făcut teelviziune, presă scrisă, radio, dar şi muzică. După o lungă absenţă, nonconformista Gianina Corondan revine în muzică şi nu oricum! Cu 3 piese noi şi cu un nou band, Late Summer!

“Las-o baltă!”, “Dragostea-i un biscuit” şi “Ochii-n ochi” s-au auzit în Gold Summer Morning, de la Gold FM. Susţinută de Radu Buzăianu şi Artur Palaghia, Gianina s-a relansat pe scena muzicală.

“La insistenţele publicului din Piaţa de Flori, Fete, Filme sau Băieţi, Melodii sau Cântăreţi, în urma petiţiilor repetate semnate de ascultătorii de muzică cântată de plăcere, la cererea trecătorilor care te trag de mânecă, am revenit în aceasta dimineaţă în formula cântătoare pe frecvenţa 96,9 FM a Radio Gold FM România, alături de Late Summer, o trupă de suflet cu zâmbet larg, molipsitor. Am hotărât că merită să începem iar să cântăm viaţa la Gold Morning, matinalul prin care multe se văd roz-trandafiriu mascate în galben-negru. Revin fix în mijlocul verii date pe radio fiindcă vreau să accentuez promisiunea de-a continua până-n pânzele GOLD, care, se ştie, etalează o disciplină a indisciplinei.

Sezonul estival matinal la GOLD FM, a cărei co-gazdă este Gianina, este disponibil pe 96.9 de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00. “Dăm vara pe radio, ideea nu e să mergi la mare. Ideea e să mergi la serviciu, şi noi aducem marea în oraş. E o stare a omului cu care merge la mare, dar mai ales e o stare a omului cu care merge dimineaţa la serviciu ascultând marea. Astea ne-am propus, să dăm marea pe radio. Nu m-ar mira să ne iasă”, spune Radu Buzăianu, colegul Gianinei Corondan în dimineţile estivale GOLD.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA