Gwyneth a vorbit, pentru prima dată, despre depresiile postpartum

Actriţa a povestit, pentru ediţia online a unei reviste britanice, că s-a confruntat cu cea mai neagră perioadă din viaţă după naşterea fiului ei, Moses, în 2006.
Gwyneth Paltrow (38) a acceptat să vorbească, în sfârşit, despre depresia ce a cuprins-o după ce a dat naştere celui de-al doilea copil. „Când s-a născut Moses, mă aşteptam să am parte de o altă perioadă de euforie şi bucurie, aşa cum se întâmplase după apariţia lui Apple, cu doi ani mai devreme”, a spus soţia lui Chris Martin, solistul trupei Coldplay. „Din păcate, m-am confruntat cu una dintre cele mai negre şi dureroase perioade din viaţă. Îmi pierdusem complet capul. Ajunsesem cu adevărat o persoană labilă psihic”, a recunoscut Gwyneth.
Actriţa a mai povestit că şi-a dat seama că se confruntă cu o depresie postnatală de abia după cinci luni şi a încercat să înveţe cât mai multe despre acest subiect. „Până să realizez care sunt problemele, îmi trecuse. Însă trebuie să vă spun că mă simţeam extrem de rău. Parcă nu eram eu şi nu aveam nicio legătură cu lumea în care trăiam. Devenisem o pesimistă”, a încheiat actriţa care s-a confruntat şi cu problema kilogramelor câştigate în timpul sarcinii, pe care s-a chinuit foarte mult să le piardă.
 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA