Halle Berry, un trup impresionant la 51 de ani

Primele zile din 2018 au printr-o într-o formă de invidiat pe celebra actriță Halle Berry, cu un abodmen plat și niște picioare tonifiate și a vrut să le arate asta și fanilor de pe Instagram. După ce a petrecut Revelionul  pe tărâmuri calde și după ce la sfârșitul anului 2017 părea că își găsise în sfârșit liniștea alături de iubitul său mai tânăr, producătorul de muzică Alex Da Kid, fosta Bond Girl a început un nou an cu forțe proaspete, ca o femeie disponibilă.

S-a despărțit de cel care părea să aducă o rază de fericire în viața sa, după 5 luni de relație, iar acum își uimește fanii cu o fotografie în care apare într-un costum de baie  negru, cu un trup tras prin inel. Are 51 de ani, iar forma fizică în care se află este una de milioane, cu forme de clepsidră, abdomen plat, brațe și picioare tonifiate.

🎶 Naked by @ellamai

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Halle revine cu această fotografie după ce și-a luat la revedere de la anul 2017 într-un stil foarte sexy, cu ea dansând cu spatele lângă o fereastră, îmbrăcată fiind tot în costum de baie.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA