Hot mess? Cele mai urâte fotografii ale celor mai frumoase femei din lume

Așa nu! Nimeni nu-și dorește să fie surprins arătând atât de rău, însă iată că li se întâmplă și celor mai sexy celebrități din lume să aibă o zi îngrozitoare, în care să fie vizibile toate imperfecțiunile lor fizice, vestimentare, etc.

Cameron Diaz

Nici nu vă întreb care vă este preferata, ci, privind și admirând a doua fotografie, vreau doar să-l ridic în slăvi pe make-up artistul care a reușit performanța de a acoperi toate imperfecțiunile inestetice pe care le avea actrița în foto 1 și să menționez inutilitatea PR-ului în viața divei tocmai din cauza posibilității apariției unei asemenea imagini autodistructive în spațiul public. Da, și divele au zile proaste, dar nu, nu trebuie să facă tam-tam pe chestia asta, nu trebuie să se arate lumii în toată delăsarea lor temporară.

Of, ce păcat că s-a retras din actorie, ce bine arăta în ținute de gală! Cameron a anunțat vestea retragerii din activitate de numai câteva ore, însă intenția trebuie s-o fi avut de ceva vreme. Oricum, asta nu scuză apariția, în spațiul public, ca un homeless, cu părul vâlvoi, cu fața inundată de coșuri și în haine cu trei numere mai mari. Chiar și în pauzele de filmare, putea să-și retușeze puțin ținuta și să-și îmbunătățească look-ul.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA