Irina Antonie, întâlnire cu Roger Federer şi Rafael Nadal

Vedeta postului Acasă TV tocmai s-a întors dintr-o vacanţă petrecută la Madrid, unde i-a cunoscut pe aşii tenisului mondial, elveţianul Roger Federer şi spaniolul Rafael Nadal.

Îndrăgostită de tenis, actriţa din telenovela „Iubire şi onoare“ şi-a văzut visul împlinit: a stat de vorba cu Roger Federer şi Rafael Nadal chiar pe terenurile de joc ale Turneului de tenis Masters Series din capitala Spaniei.

„Am văzut meciurile românilor care au jucat în calificari şi pe tabloul principal şi antrenamentele lui Federer şi Nadal. Este un turneu fabulos, premiile puse în joc atât pentru fete, cât şi pentru băieţi depăşesc 8 milioane de euro. Am fost plăcut surprinsă de modestia marilor jucatori de tenis şi de profesionalismul şi devotamentul pe care îl au pentru sport. Dincolo de faptul că sunt doi mari campioni, atât Rafael Nadal cât şi Roger Federer sunt doi oameni simpli, cu foarte mult bun simţ“, marturiseste Irina.

Pe lângă pasiunea pentru tenis, Irina iubeşte şi fotbalul, aşa că a mers împreună cu iubitul ei şi la un meci de fotbal. Dar nu orice meci! „În miercurea de dinaintea turneului am mers pe Santiago Bernabeu la prima semifinală de Champions League, Real Madrid-FC Barcelona. Din păcate, echipa pe care o susţineam eu, Real Madrid, a pierdut cu 2-0 meciul“.

Pentru Irina, vacanţa a continuat cu plimbări prin Madrid  şi Valencia. „După ce am vizitat Palatul Regal şi muzeul Prado, am plecat spre Valencia, oraşul lui Calatrava. Am mers la oceanograf, la muzeul de artă şi ştiinţă şi la operă“, ne-a mai povestit ea.

Actrita nu s-a bucurat însă pe deplin de vacanţă pentru că, de ziua ei, pe care şi-a dorit s-o petreacă pe plajă, Irina a trebuit să revină în ţară. „Am fost chemată de urgenţă şi a trebuit să mă întorc acasă tocmai când îmi planificasem să stau o zi întreagă cu un cocktail în mână, pe plaja, la soare. Mi-am petrecut ziua în Bucureşti, pe o ploaie torenţială, încercând să-mi iau maşina din service. Dar nu mă plâng, pentru că a fost a treia oară când am vizitat Spania şi, de fiecare dată, mă reîndrăgostesc de aromele şi peisajele acestei ţări“, a completat ea.

Foto: Acasă TVINAPOI LA PRIMA PAGINA